DOLAR 33,9563 0.29%
EURO 37,9815 0.48%
ALTIN 2.732,91-0,05
BITCOIN 20730402,70%
İstanbul
27°

AÇIK

13:13

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ALİ SÖKMEN ‘DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

ALİ SÖKMEN ‘DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

ABONE OL
16 Haziran 2023 05:25
ALİ SÖKMEN ‘DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ALİ SÖKMEN ‘DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

AK Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili A. Adayı Ali Sökmen, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sökmen, mesajında, aile değerlerinin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, şefkat, saygı gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında babalara büyük rol düştüğünü belirtti.

Babanın, huzur ve güven veren yüce bir değer olduğunu vurgulayan Sökmen, şunları kaydetti:
“Babalarımız, çocuklarımızın en büyük kahramanıdır.

Kahramanlarımızın ise en büyük hazinesi şüphesiz ki evlatlarıdır. Bu doğrultuda babalarımızın değerini bilmeli, saygı ve sevgide kusur etmemeli, sadece bu anlamlı günde değil her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle vefakâr, fedakâr, saygı ve sevgiyle anılması gereken başta şehit babalarımız olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Günü’nü bir kez daha kutluyor, aileleri ile mutlu ve huzurlu bir hayat temenni ederken, vefat eden tüm babalarımıza da Cenabı Hak’tan rahmet diliyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Arabic AR Azerbaijani AZ Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Kazakh KK Kyrgyz KY Portuguese PT Russian RU Spanish ES Tajik TG Turkish TR Uzbek UZ