DOLAR 33,9318 0.21%
EURO 37,9581 0.39%
ALTIN 2.728,99-0,19
BITCOIN 20618272,45%
İstanbul
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜRK İŞ ADAMI LADİGER YILDIZ `A YENİ GÖREV

TÜRK İŞ ADAMI LADİGER YILDIZ `A YENİ GÖREV

ABONE OL
15 Temmuz 2024 13:31
TÜRK İŞ ADAMI LADİGER YILDIZ `A YENİ GÖREV
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Serdengeçti Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Yurtdışı Temsilciliklerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldırım Tarafından Almanya Berlin Temsilciliğine İş Adamı Ladiger Yıldız `ın ataması yapıldı.

Açıklama yok.

Almanya Berlin Şehrinde Çok sayıda işler ile uğraşan Türk İş Adamı Ladiger Yıldız`ın atanmasından dolayı Serdengeçti Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Berlin Temsilcisi Ladiger Yıldız, Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Açıklama yok.

Serdengeçti Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Yurtdışı Temsilciliklerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sn Cevdet Yıldırım ve Genel Başkanımız Sn. Doç. Dr. Servet Avşar `a bizlere verilen görevden dolayı teşekkür ediyorum. Almanya `daki Türklerin sesi olmak için Serdengeçti Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği`mizin sesini ve bayrağını en yükseklere yükseltmek için ekibimiz ile çalışmalara başlamış durumdayız. Almanya `daki Türklerin sesi olmak için çalışmalarımız devam edecektir dedi.

MUHAMMET FURKAN YİĞİT-BERLİN


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Arabic AR Azerbaijani AZ Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Kazakh KK Kyrgyz KY Portuguese PT Russian RU Spanish ES Tajik TG Turkish TR Uzbek UZ